Eğitim Sitesi

Görüntü İşleme Yazılımı Nedir? Görüntü İşleme Yazılımı Hakkında Kısaca Bilgi

Görüntü İşleme Yazılımı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Görüntü İşleme Yazılımı:

Özellikle yüksek çözünürlüklü yayınlarda, kontrast, keskinlik, resim derinliği ve renk üretimi gibi konularda daha iyi sonuç almak için geliştirilmiş bir teknolojidir… Sadece açıp/kapatılabiliyor. Antenden televizyon yayını ya da VCD gibi düşük kalite görüntülerde kullanılması çok büyük anlam ifade eder.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Otomatik Ses Kontrolü: Kanal değiştirirken, televizyonun farklı kanallardaki yükselen ve alçalan faklı ses düzeylerini otomatik olarak algılayıp aynı seviyeye ayarlamasıdır.

    Akan (Streaming): Veriler (ses ve video) bir ağ kaynağından transfer edilmekteyken, bir mobil aygıtın bu verilere erişmesini sağlayan bir veri transferi yöntemi.

    Link: Internet'te, bir kelime, resim veya bilgiden bir başkasına yapılan bağlantı. İletişimde, alıcı ve verici arasındaki bir devre veya iletim yolu ile bunlara ilişkin ekipmanları içeren kanal. Internet' te gezilen sayfaların içersinden bir diğer sayfa ya da siteye geçiş, yönlendirme.

    Magic Crisper (Sihirli Sebzelik): Bu yenilikçi özellik, yiyecekleri daha uzun süre taze tutmak için buzdolabının içindeki yoğunlaşmayı ortadan kaldıracak şekilde tasarlanmıştır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü