Eğitim Sitesi

Link Nedir? Link Hakkında Kısaca Bilgi

Link Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Link:

Internet'te, bir kelime, resim veya bilgiden bir başkasına yapılan bağlantı. İletişimde, alıcı ve verici arasındaki bir devre veya iletim yolu ile bunlara ilişkin ekipmanları içeren kanal. Internet' te gezilen sayfaların içersinden bir diğer sayfa ya da siteye geçiş, yönlendirme.

 

Bilgisayar Terimi Olarak Link:

HTML bağlantılarıdır. Bunlar, doküman içinde sizi başka bir konuma, aynı serviste başka bir dosyaya veya bambaşka bir servise yollayabilir.

Not: Bağlantılar genellikle mavi ve altı çizili metinden oluşur. Üzerine geldiğinizde mouse el işaretini alacaktır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Mpeg (Motion Picture Experts Group): 1988 de kurulan ve ISO'nun himayesinde çalışan, video ve sayısal ses sıkıştırma standartlarını geliştiren grup.

    Yıkanabilir HEPA 13 Filtre: Yıkanabilir HEPA 13 Filtre, tozu ve kötü kokuları yok etmek için, bir odun kömürü katmanı da dahil olmak üzere dört katmana sahiptir. Yıkanabilir filtrenin havadaki tozun %99,97'sini aldığı görülmüştür.

    Voicemail: Sesli Mesaj. Sesli olarak mesaj gönderip, alabileceğiniz mesaj servisidir.

    Telefon Müzik Çalar: Telefonunuzun müzik çaları aracılığıyla müzik zevkinizi her yere taşıyabilir ve MP3 gibi dijital müzikleri tam stereo olarak dinleyebilirsiniz. Bazı modeller bir FM vericisini veya profesyonelce ayarlanmış grafik ekolayzeri de içerir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü