Eğitim Sitesi

SRS WOW Nedir? SRS WOW Hakkında Kısaca Bilgi

SRS WOW Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak SRS WOW:

SRS WOW ödül kazanmış patentli bir teknolojidir. Mono ve stereo ses sinyallerini önemli ölçüde iyileştirir. Standart hoparlörler veya kulaklıklar üzerinden gelişmiş dinamik ve bas performansı algısı yaratır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    XML (Extenden Markup Language): İnternet üzerinde bilgiyi paylaşabilmek için ortak bir bilgi formatı yaratma yolu. HTML diline benzer.

    Cathode Ray Tube (CRT): katot ışınlı tüp. Halk dilinde, “Tüplü Tv” olarak bilinir. CRT Tv’ler LCD ve Plazma Tv’ler gibi ince değildir. Kasalarını büyük yapan, tüplerinin büyük olmasıdır. Son dönemde tüpleri, dolayısıyla kasaları daha ince olan (slim) ve ekranları bombeli değil düz olan (flat) tüplü Tv’ler piyasaya sürülmüştü.

    Blu-Ray (Ev Sineması, DVD ve Blu-ray Sürücülerde): Blu-ray teknolojisine ve en yüksek depolama kapasitesi için ileri düzey sıkıştırma teknolojisine dayanan Blu-ray oynatıcılar ve sürücüler, modern HD DVD formatını kullanır. Tüm ana üreticiler ve film stüdyoları Blu-ray'i desteklemektedir.

    Telefon Müzik Çalar: Telefonunuzun müzik çaları aracılığıyla müzik zevkinizi her yere taşıyabilir ve MP3 gibi dijital müzikleri tam stereo olarak dinleyebilirsiniz. Bazı modeller bir FM vericisini veya profesyonelce ayarlanmış grafik ekolayzeri de içerir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü