Eğitim Sitesi

Bioshield™ Nedir? Bioshield™ Hakkında Kısaca Bilgi

Bioshield™ Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Bioshield™:

Buzdolabının kapısının kenarlarını çevreleyen izolasyon maddesi, bakterilerin ve küfün büyümesini engelleyerek kapı contasının aşınmasını önleyen anti bakteriyel bir maddeden üretilmiştir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Bio Fonksiyonu: Bio Fonksiyonu, deterjandaki enzimleri aktifleştirmek ve protein tabanlı lekeleri etkili bir şekilde çıkarmak için programın ilk aşamalarında suyu 4º C sıcaklığa ısıtır.

    High Definition (HD): “Yüksek çözünürlükteki görüntü” olarak tanımlanabilir. HD görüntülerin çözünürlüğü (dolayısıyla detayları) SD görüntülerden daha yüksektir. Bunun neticesinde, HD uyumlu olan (yani yüksek çözünürlüklü) televizyonlarda ve monitörlerde izlenen HD görüntüler, SD yayınlara göre daha yüksek detay sunar ve görüntünün derinliği, keskinliği daha fazla, renkleri daha canlı olacaktır. HD görüntüler 1280×720 (720p) çözünürlükte olabileceği gibi, 1920×1080 (1080i/1080p) çözünürlükte de olabilir. Bu fark, alacağımız görüntü kalitesi ve tercih etmemiz gereken televizyon üzerinde etkili olacaktır.

    DSL (Digital Subscriber Line): Dijital Abone Hattı. DSL ve xDSL telefon hatlarını kullanıldığı tüm genişbant metodları kapsar.

    Mobil Radyo: Cep telefonunda bulunan ve çeşitli akan müzik, spor, sohbet vs. radyo kanallarının dinlenmesini sağlayan uydu radyosu veya dijital radyodur.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü