Eğitim Sitesi

Address Nedir? Address Hakkında Kısaca Bilgi

Address Terimi Hakkında Bilgiler

Golf Terimi Olarak Address:

Golfçünün vuruşa başlamadan önce alması gereken duruştur.

 

Bilgisayar Terimi Olarak Address:

Verinin saklandığı bellek bölgesi.

 

Bilgisayar Terimi Olarak Address:

Bir kayıdı, bölümü veya bilginin saklı olduğu kısımı ifade eden isim, etiket veya rakamdır.Address (Adres)Internet'te kullanılan üç tip adres vardır. Bunlar e-posta adresi; IP, internet ya da Internet adresi; ve donanım ya da MAC adresidir.

 

    Benzer Golf Terimleri

    Shaft: Club'un sap kısmıdır. Club ın baş kısmına boyunla bağlanan en uzun parçasıdır. Shaft tüm boyunca düz ve her yönde eşit eğilme ve burulma özelliğine sahip olmalı, club başına topuk yerinden doğrudan doğruya ya da bir boğaz kısmı ya da kovanı ile bağlantılı olmalıdır. Pata larda shaft başın her yerine tespit edilebilir.

    Inside The Leather: Putt vuruşunda topun deliğe yakınlık mesafesinin putter’ın baş ve grip arasındaki mesafeden daha az olması haline denir.

    Address / Addressing The Ball: Oyuncunun topa vurmak için vuruş hazırlığına geçmesidir. Oyuncu club ını topun gerisinde bir yere değdirmek sureti ile vuruş durumuna geçtiğini belirtir ve vuruşunu yapar. Engel vuruşlarında club işareti zorunlu değildir. Oyuncunun vuruş durumuna geçmiş olması yeterlidir.

    Pot: Küçük ve çok derin olan bunker lara verilen isimdir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Golf Terimleri Sözlüğü