Eğitim Sitesi

Buharlı Kurutma Makinesi Nedir? Buharlı Kurutma Makinesi Hakkında Kısaca Bilgi

Buharlı Kurutma Makinesi Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Buharlı Kurutma Makinesi:

Bazı buharlı kurutma makineleri, bir yandan daha az enerji tüketirken diğer yandan zamandan ve paradan kazanmanızı sağlamak için geliştirilen buhar teknolojisini kullanır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Sesli Arama: Sesli Arama, sadece kişinin veya kontağın ismini seslenerek telefon numaralarını çevirmenizi sağlar. Sesli arama özelliğini kullanmak için ilk önce telefon rehberinizdeki ilgili numaralara ses etiketleri atamalısınız.

    Standby Time (Bekleme Süresi): Kablosuz bir telefonun veya Communicator'ün tamamen dolması, açılması ve arama veya veri iletmeye hazır olması için gereken süre. Bekleme süresi, önceleri yalnızca saat ve dakika cinsinden belirtilirken yeni modellerde günlerle ifade edilebilmektedir.

    Köprü Aksesuarı: Ocağın üç ısıtma alanını birleştirerek ızgaraların ve büyük tavaların kullanımını kolaylaştıran, bir ocak üstü aksesuarı.

    DVB-T: Entegre DVB-T tuneri, izlemek ya da kaydetmek için Dijital karasal yayın yapan istasyonlara ulaşabilmenizi sağlar. Böylelikle, ek dijital uydu alıcısına ve hatta ek kablolara ihtiyaç duymazsınız.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü