Eğitim Sitesi

Ambilight Nedir? Ambilight Hakkında Kısaca Bilgi

Ambilight Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Ambilight:

Philips televizyonlarda bulunan Ambilight özelliği, görüntünün dört bir tarafında da renkleri ve ışık yoğunluğunu öne çıkarmak için ekranın çevresini tamamen kaplayan aydınlatma sağlamaktadır. Ambilight, TV’nin eşsiz tasarımının bir parçası olan yansıtıcı alanın üzerine yerleştirilmiştir ve TV konumundan veya montajından bağımsız durur.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    HDMI: High-Definition Multimedia Interface (HDMI), HD DVD oynatıcı, ev sinema sistemi veya LCD TV gibi ses/video kaynakları arasında, bir tek dijital kablo üzerinden bir arayüz sağlayan USB benzeri bir bağlantı standardıdır.

    Link: Internet'te, bir kelime, resim veya bilgiden bir başkasına yapılan bağlantı. İletişimde, alıcı ve verici arasındaki bir devre veya iletim yolu ile bunlara ilişkin ekipmanları içeren kanal. Internet' te gezilen sayfaların içersinden bir diğer sayfa ya da siteye geçiş, yönlendirme.

    Magic Crisper (Sihirli Sebzelik): Bu yenilikçi özellik, yiyecekleri daha uzun süre taze tutmak için buzdolabının içindeki yoğunlaşmayı ortadan kaldıracak şekilde tasarlanmıştır.

    Smartphone: Akıllı Telefon. Hem PDA hemde cep telefonu olarak kullanılan cihazlara verilen isim.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü