Eğitim Sitesi

Buharlı Kurutma Makinesi Nedir? Buharlı Kurutma Makinesi Hakkında Kısaca Bilgi

Buharlı Kurutma Makinesi Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Buharlı Kurutma Makinesi:

Bazı buharlı kurutma makineleri, bir yandan daha az enerji tüketirken diğer yandan zamandan ve paradan kazanmanızı sağlamak için geliştirilen buhar teknolojisini kullanır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    3D Tarama Filtresi: Bu özellik sayesinde seyir keyfinizi bozan renk karışması, ışık karışması ve tırtıklı kenarlar ortadan kalkmış olur. 3D alanında parlaklık ve renk sinyalleri daha iyi ayrılır. 3D dijital tarama filtresi; renk bilgilerini siyah beyaz bilgilerinden tam olarak ayırır, yatay ve dikey noktaları ve bunun yanı sıra tırtıklı kenarları ortadan kaldırır. Bu sayede mükemmel görüntü kalitesi sağlar.

    SOHO (Small Office Home Office): Küçük ofis/ev ofisi. Bilgi teknolojisinde, küçük işyerlerini ve ev ofislerini tanımlayan terim.

    Fransız Kapılı Buzdolabı: Fransız kapılı (merkezden iki yana açılan çift kapılı) buzdolapları, kapılar için çok fazla zemin alanı gerektirmediklerinden, her boyda mutfak için mükemmeldir. Dondurucu çekmecesi buzdolabı bölümünün altına monte edilerek donmuş gıdalara kolay erişim sağlanmıştır.

    Ev Sineması Sistemi: Bir DVD oynatıcı, dijital alıcı, 5.1 kombo hoparlör ve AM/FM radyo içeren güçlü bir entegre eğlence sistemiyle oturma odanızı bir ev sinemasına dönüştürün.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü