Eğitim Sitesi

Wi-Fi Nedir? Wi-Fi Hakkında Kısaca Bilgi

Wi-Fi Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Wi-Fi:

Wireless Local Area Networks (Kablosuz Yerel Alan Ağları) olarak da bilinen bu teknoloji, belirli bir fiziksel alan içinde, kullanıcıların cep telefonlarından veya diğer kablosuz aygıtlardan Internet'e bağlanmalarını ve/veya e-postalarına erişmelerini sağlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Truesync: Starfish tarafindan geliştirilen, mobil araçlarla, pc lerde bulunan takvim, adres defteri, ajanda kullanımının senkronize edilmesini sağlayan teknoloji.

    Gerçek Çözünürlük (Native Resolution): Projektörler ve düz panelli ekranlar, çözünürlükleri üzerinde belirli kısıtlamalara sahiptir. Bu yüzden sadece "gerçek" (native) ayarı optimum görüntü kalitesini verecektir. Diğer çözünürlükler de gösterilebilmesine karşın, gerçek çözünürlük daima en iyi görüntü kalitesini sunacaktır.

    Dondurucunun Alta Monte Edildiği Buzdolabı: İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

    BREW: Binary Runtime Environment for Wireless (Kablosuz için İkili Çalışma Zamanı Ortamı), mobil telefonların işletim sisteminden bağımsız olarak oyunlar gibi küçük programları çalıştırmasını sağlayan bir uygulama geliştirme platformudur.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü