Eğitim Sitesi

Speed Dialing Nedir? Speed Dialing Hakkında Kısaca Bilgi

Speed Dialing Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Speed Dialing:

Hızlı Arama. One touch dialing (tek tuş arama) diye de bilinen, önceden numaralara atanmış kişilerin tek tuşla aranmasını sağlayan teknoloji.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Digital Crystal Clear (Dijital Kristal Netlik): Görüntü kalitesini dijital olarak uygun değer (kontrast, renk ve keskinlik) seviyelerine göre ayarlayan ve optimize eden bu özellik sayesinde filmlerinizi sinemada izlediğiniz hissine kapılacaksınız.

    3 Kapılı Buzdolabı: Üstteki iki kapısı ve geniş hacimli dondurucuyla hem buzdolabıyla dondurucunun yan yana hem de dondurucunun altta olduğu buzdolabı modellerinin kullanım kolaylığını ve verimliliğini birleştirir.

    2G: İkinci kuşak mobil iletişim teknolojilerine verilen kısaltma. Dünyanın farklı yerlerinde farklı sistemler içermesine karşın ikinci kuşağa dâhil olan GSM küresel anlamda hâkim durumda.

    Dondurucunun Alta Monte Edildiği Buzdolabı: İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü