Eğitim Sitesi

3 Kapılı Buzdolabı Nedir? 3 Kapılı Buzdolabı Hakkında Kısaca Bilgi

3 Kapılı Buzdolabı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak 3 Kapılı Buzdolabı:

Üstteki iki kapısı ve geniş hacimli dondurucuyla hem buzdolabıyla dondurucunun yan yana hem de dondurucunun altta olduğu buzdolabı modellerinin kullanım kolaylığını ve verimliliğini birleştirir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    RGB: RGB renk uzayı (ya da KYM renk uzayı), İngilizce ‘Red’ ‘Green’ ‘Blue’, yani ‘Kırmızı, Yeşil, Mavi ‘ kelimelerinin baş harflerinden ismini alan bir renk uzayı olup en sık kullanılanlardandır. Kırmızı, yeşil ve mavi renklerin ilk harflerinden oluşan bu kısaltma, görüntülerin renklere bölünerek taşınmasına olanak sağlar. Bu sistem genellikle klasik görüntü kablolarından çok daha İyi bir sonuç vermektedir.

    İndüksiyon Isıtma: Elektromanyetik enerji üreterek enerjiden tasarruf eden ve rakipsiz hızda ısıtan ocak üstü teknoloji.

    Gerçek Çözünürlük (Native Resolution): Projektörler ve düz panelli ekranlar, çözünürlükleri üzerinde belirli kısıtlamalara sahiptir. Bu yüzden sadece "gerçek" (native) ayarı optimum görüntü kalitesini verecektir. Diğer çözünürlükler de gösterilebilmesine karşın, gerçek çözünürlük daima en iyi görüntü kalitesini sunacaktır.

    Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı: Yıkama programı tamamlandıktan sonra Crease Care özelliği, tamburu yavaşça döndürerek kırışıklıkları düzeltir ve ütüleme gereksinimini azaltır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü