Eğitim Sitesi

Polifonik Melodi Nedir? Polifonik Melodi Hakkında Kısaca Bilgi

Polifonik Melodi Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Polifonik Melodi:

Bir çağrının geldiğini bildiren polifonik melodiler, standart monofonik seslere göre çok daha karmaşık ve eğlenceli melodiler sunarlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Symbian: PC'de kullanılan Microsoft Windows gibi, Symbian da mobil cihazlarda kullanılan bir işletim sistemidir. Symbian tarafından belirlenen standartlar, farklı cihazların bilgileri kolayca paylaşmasını sağlar.

    Dondurucunun Alta Monte Edildiği Buzdolabı: İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

    GHz: 1 milyar hertz. Alternatif akım veya elektromanyetik dalga frekans ölçüsü. Bilgisayarlarda işlemcinin saat hızını gösterir.

    Duplex Seperation: Duplex Ayırım. İki mobil cihaz arasındaki iletişimde yer alan frekansların çift yönlü olarak (Downlink - Uplink) kullanılması. Telefonların Duplex olması aynı anda iki tarafında konuşabilmesine imkân verir. Walkie-talkie tipi telsiz aygıtları yarım-duplex veya simplex'tir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü