Eğitim Sitesi

Duplex Seperation Nedir? Duplex Seperation Hakkında Kısaca Bilgi

Duplex Seperation Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Duplex Seperation:

Duplex Ayırım. İki mobil cihaz arasındaki iletişimde yer alan frekansların çift yönlü olarak (Downlink - Uplink) kullanılması. Telefonların Duplex olması aynı anda iki tarafında konuşabilmesine imkân verir. Walkie-talkie tipi telsiz aygıtları yarım-duplex veya simplex'tir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Dijital Çoklu Sensörler: Bazı yan yana buzdolapları, dolabın tamamında sabit bir sıcaklık sağlamak üzere dahili sıcaklıktaki küçük değişiklikleri bile algılayabilen ve kontrolleri otomatik olarak ayarlayan birkaç sensöre sahiptir.

    Tavan Şasili Model: Tavan şasili klimalar, zemin alanı sınırlı olduğunda açık alanlar ve küçük ticari uygulamalar için mükemmel birer çözüm oluştururlar.

    SteamDishwasher™: Bazı Buharlı Bulaşık Makinesi ürünleri, bulaşıklarınızı çok daha iyi temizlerken suyu ve elektriği daha verimli kullanmak için geliştirilen buhar teknolojisinden yararlanır.

    IMAP4: Message Access Protocol 4 (Mesaj Erişim Protokolü 4) olarak da bilinen bu teknoloji, kullanıcıların cep telefonlarının tarayıcısı üzerinden e-posta mesajlarını almalarını ve göndermelerini sağlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü