Eğitim Sitesi

Duvar Kağıdı Nedir? Duvar Kağıdı Hakkında Kısaca Bilgi

Duvar Kağıdı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Duvar Kağıdı:

Bir cep telefonu ekranında görüntülenen, özelleştirilebilir arka plan.

 

Yapı-Dekorasyon Terimi Olarak Duvar Kâğıdı:

Duvarları süsleyip, güzelleştirmek için yüzeylerine yapıştırılarak uygulanan, çeşitli malzeme ve teknikler kullanılarak üretilen düz veya desenli kağıt. İyi korunursa uzun yıllar dayanıklı kalır. Uygulaması kolaydır, uygulama sırasında temizlik kolaylığı sağlar. Dekorasyon çeşitliliği vardır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Cell Broadcast (Hücre Yayını): Belirli bir coğrafi alandaki telefonlara ücretsiz mesaj gönderimi sağlayan mobil teknolojidir. Örnek 50. kanaldan Maç Yayınları

    SRS WOW: SRS WOW ödül kazanmış patentli bir teknolojidir. Mono ve stereo ses sinyallerini önemli ölçüde iyileştirir. Standart hoparlörler veya kulaklıklar üzerinden gelişmiş dinamik ve bas performansı algısı yaratır.

    3D Tarama Filtresi: Bu özellik sayesinde seyir keyfinizi bozan renk karışması, ışık karışması ve tırtıklı kenarlar ortadan kalkmış olur. 3D alanında parlaklık ve renk sinyalleri daha iyi ayrılır. 3D dijital tarama filtresi; renk bilgilerini siyah beyaz bilgilerinden tam olarak ayırır, yatay ve dikey noktaları ve bunun yanı sıra tırtıklı kenarları ortadan kaldırır. Bu sayede mükemmel görüntü kalitesi sağlar.

    Lilon (Lityum İyon) Pil: Mobil aygıtların çoğunda kullanılan hafif ve şarj edilebilir pil.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü