Eğitim Sitesi

Biosilver™ Nedir? Biosilver™ Hakkında Kısaca Bilgi

Biosilver™ Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Biosilver™:

Bazı buzdolapları, kendilerini bakteri, mantar ve maya oluşumuna karşı koruyan gümüş iyon kaplamaya sahiptir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Megapiksel: Bir megapiksel bir milyon pikseli temsil eder. Dijital bir kameranın görüntü algılama kabiliyetini tanımlamak için kullanılan bir ölçü birimidir. Bir kamera ne kadar çok megapiksele sahip olursa, üretebileceği dijital görüntü de o kadar iyi olur.

    Durula/Bekle Fonksiyonu: Bu akıllı Durula/Bekle (Rinse/Hold) özelliği, çamaşırlarınızı siz geri dönene kadar sıkma programından önceki haliyle bekletmenizi sağlar. Böylece oluşabilecek kırışıklıklar için endişelenmenize gerek kalmaz.

    Bar Tipi Telefon: Bu popüler telefonlar, isimlerini İngilizce çubuk çikolata veya şeker anlamına gelen "candy bar" görünümlü şekillerinden alır. Kolay erişimli düğmeler ve çarpıcı bir ekran bu telefonların popülerliğini artırmıştır.

    USSD (Unstructured Supplementary Services Data): USSD, GSM şebekesi üzerinden veri iletmenin bir yoludur. USSD'nin Data servisleri ile benzerlikleri vardır. Kullanıcı USSD servisine bağlandığında oturum başlar ve uygulama sonlanana kadar açık kalır. USSD mesajları en çok 182 karakter olabilir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü