Eğitim Sitesi

PCS Nedir? PCS Hakkında Kısaca Bilgi

PCS Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak PCS:

PC Sync veya PC Suite, kullanıcıların telefonlarında depolanan verileri (kaydedilen numaralar, takvimler ve mesajlar gibi) uyumlu bir PC ile senkronize etmelerini sağlayan yazılımdır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    IP (Internet Protocol): İnternet Protokolü. İnternet üzerinde veri transferi yapılmasını sağlayan protokol. Paket bazlı bir veri iletim yolu olan IP'de her bir paket İnternet üzerinde farklı yollar izleyebilir. İnternet'e bağlı her terminalin kendisine özel bir IP adresi bulunmak zorundadır.

    3D Tarama Filtresi: Bu özellik sayesinde seyir keyfinizi bozan renk karışması, ışık karışması ve tırtıklı kenarlar ortadan kalkmış olur. 3D alanında parlaklık ve renk sinyalleri daha iyi ayrılır. 3D dijital tarama filtresi; renk bilgilerini siyah beyaz bilgilerinden tam olarak ayırır, yatay ve dikey noktaları ve bunun yanı sıra tırtıklı kenarları ortadan kaldırır. Bu sayede mükemmel görüntü kalitesi sağlar.

    3 Kapılı Buzdolabı: Üstteki iki kapısı ve geniş hacimli dondurucuyla hem buzdolabıyla dondurucunun yan yana hem de dondurucunun altta olduğu buzdolabı modellerinin kullanım kolaylığını ve verimliliğini birleştirir.

    GHz: 1 milyar hertz. Alternatif akım veya elektromanyetik dalga frekans ölçüsü. Bilgisayarlarda işlemcinin saat hızını gösterir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü