Eğitim Sitesi

Tarayıcı Nedir? Tarayıcı Hakkında Kısaca Bilgi

Tarayıcı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Tarayıcı:

Web sayfalarının görüntülenmesi için kullanılan yazılım.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Up-scaling (Yükseltme): DVD oynatıcılarda bulunan ve standart çözünürlüklü bir DVD'de depolanan bilgileri geliştiren teknoloji. Up-scaling HDMI aracılığıyla HDTV için yüksek çözünürlüklü çıktı sağlar. Bu sayede daha üstün görüntü kalitesi elde edilir.

    Ev Sineması Sistemi: Bir DVD oynatıcı, dijital alıcı, 5.1 kombo hoparlör ve AM/FM radyo içeren güçlü bir entegre eğlence sistemiyle oturma odanızı bir ev sinemasına dönüştürün.

    RGBY: Sharp tarafından üretilen Dünya’nın ilk 4 renk filtreli televizyonlarının renk uzayıdır. Klasik RGB ye (kırmızı, yeşil, mavi) sarı rengin (Yellow) eklenmesidir. Quad Pixel teknolojisini tanıtan Sharp,Quad Pixel teknolojisi ile RGBY filtreli kullanılarak renk paleti genişletilmiş, 1 trilyondan fazla renk sunacağı ve renk kuantumunun genişletileceği belirtildi. Quad Pixel ile ekranda görülen renklerin çok daha canlı ve ayırt edilebilir olacağı ifade ediliyor.

    IMT-2000: Üçüncü jenerasyon için iletim metotlarının dahil olduğu standartlar bütünü. (International Mobile Telephone Standart 2000)

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü