Eğitim Sitesi

Gerçek Sinema Nedir? Gerçek Sinema Hakkında Kısaca Bilgi

Gerçek Sinema Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Gerçek Sinema:

Gerçek Sinema (Real Cinema) özelliğiyle yüksek çözünürlüklü filmler, orijinalde çekildikleri hız olan saniyede 24 kare hızla oynatılır. Böylece ev sineması sisteminiz gerçek sinemaya bir adım daha yaklaşır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    GPS: Global Positioning (Global Konumlandırma) veya GPS, kullanıcıların yönelimi hesaplayan bir alıcı aracılığıyla göreli konumlarını belirlemelerini sağlayan bir navigasyon aracıdır. GPS acil durumlarda kullanıcının konumunun belirlenmesine de yardımcı olur ve genellikle diğer uygulamaların içinde kullanılır.

    Digital Crystal Clear (Dijital Kristal Netlik): Görüntü kalitesini dijital olarak uygun değer (kontrast, renk ve keskinlik) seviyelerine göre ayarlayan ve optimize eden bu özellik sayesinde filmlerinizi sinemada izlediğiniz hissine kapılacaksınız.

    Crease Care(Kırışıklık azaltma) Programı: Yıkama programı tamamlandıktan sonra Crease Care özelliği, tamburu yavaşça döndürerek kırışıklıkları düzeltir ve ütüleme gereksinimini azaltır.

    3D Tarama Filtresi: Bu özellik sayesinde seyir keyfinizi bozan renk karışması, ışık karışması ve tırtıklı kenarlar ortadan kalkmış olur. 3D alanında parlaklık ve renk sinyalleri daha iyi ayrılır. 3D dijital tarama filtresi; renk bilgilerini siyah beyaz bilgilerinden tam olarak ayırır, yatay ve dikey noktaları ve bunun yanı sıra tırtıklı kenarları ortadan kaldırır. Bu sayede mükemmel görüntü kalitesi sağlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü