Eğitim Sitesi

WaveDOM Roast (Kızartma) Pişirme Fonksiyonu Nedir? WaveDOM Roast (Kızartma) Pişirme Fonksiyonu Hakkında Kısaca Bilgi

WaveDOM Roast (Kızartma) Pişirme Fonksiyonu Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak WaveDOM Roast (Kızartma) Pişirme Fonksiyonu:

Konvansiyonel ızgaralı mikrodalgalar sadece yukarıdan ısıtır. WaveDOM, yiyeceklerin her tarafını kızartmak için bir kızartma rafı ve tabağı kullanır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    HSDPA: High-Speed Download Packet Access (Yüksek Hızlı İndirme Paketi Erişimi) olarak da bilinen bu 3. nesil mobil özelliği, kullanıcılara multimedya uygulamaları için daha yüksek veri transferi hızları sağlar.

    Multi Split Sistemler: Yüksek enerji verimliliğine sahip olan bu klimalar/ısıtıcılar, ayrı ayrı hassas sıcaklık kontrolü için ayrı odalara monte edilen iki veya üç iç üniteyi çalıştırır.

    GPRS (General Packet Radio Service): Genel Paket Radyo Servisi. 2.5G'nin temelini oluşturan teknoloji. GSM bazlı olan bu servis yüksek hızlı veri iletimine imkan verir. Ayırt edici özelliği paket bazlı bir metot kullanmasıdır.

    EDGE: Bazı cep telefonlarına yerleştirilen, kullanıcıların multimedyaya ve diğer geniş bant uygulamalarına mevcut hıza göre üç kat hızlı erişmelerini sağlayan bir teknolojidir. EDGE: Enhanced Data for GSM Evolution (GSM Gelişimi için Geliştirilmiş Veri Hızı)

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü