Eğitim Sitesi

SP (Service Provider) Nedir? SP (Service Provider) Hakkında Kısaca Bilgi

SP (Service Provider) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak SP (Service Provider):

Kullanıcılarına telekomünikasyon servisleri sağlayan telekomünikasyon şirketi.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    TFT: Thin Film Diode Display (İnce Filmli Diyot Ekran) olarak da bilinen bu ekran teknolojisi, pilinizi hızla tüketmeden renkleri olağanüstü parlaklıkla görüntüler.

    Dahili Su Deposu: Bu su sebilinin deposu, akıllı bir uygulamayla buzdolabı kapısının içine yerleştirilmiştir. Bu sayede su, konvansiyonel yan yana buzdolaplarına göre su sebiline daha kısa bir yolla ulaşır. Böylece, içme suyunun daha soğuk elde edilmesini sağlar.

    SecurDisc™: SecurDisc™'in yüksek kapasiteli veri depolama ve verileri dijital olarak denetleme özellikleri, profesyonel ve özel verilerin güvenle korunup paylaşılmasını sağlar.

    RGB: RGB renk uzayı (ya da KYM renk uzayı), İngilizce ‘Red’ ‘Green’ ‘Blue’, yani ‘Kırmızı, Yeşil, Mavi ‘ kelimelerinin baş harflerinden ismini alan bir renk uzayı olup en sık kullanılanlardandır. Kırmızı, yeşil ve mavi renklerin ilk harflerinden oluşan bu kısaltma, görüntülerin renklere bölünerek taşınmasına olanak sağlar. Bu sistem genellikle klasik görüntü kablolarından çok daha İyi bir sonuç vermektedir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü