Eğitim Sitesi

Renk Desteği (Display Color) Nedir? Renk Desteği (Display Color) Hakkında Kısaca Bilgi

Renk Desteği (Display Color) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Renk Desteği (Display Color):

Ekranın toplamda desteklediği renk sayısını tanımlamak için kullanılır. Bu sayı ne kadar yüksekse, o kadar doğala ve gerçeğe yakın renkler elde edilmektedir. 16.7 milyon renk (24 bit) artık ekranlarda standart olarak kabul edilen renk adedidir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Yük Algılama: Direct Drive™, yükün boyutunu tespit ederek, üstün performans ve maksimum verimlilik için uygun yıkama süresini, durulama süresini ve su seviyesini seçer.

    3G: 1. 3G ve 3rd Generation (3. Nesil), cep telefonlarında çok daha büyük bant genişliği sunarak video, müzik ve diğer multimedya dosyaları gibi büyük dosyalara erişim sağlar. 2. Üçüncü kuşak mobil iletişim teknolojilerine verilen kısaltma. Bu kuşağa ait cihaz ve ağlar IMT-2000 adıyla anılan bir standart kullanıyor. UMTS bu ailenin en bilinen üyesi.

    Kablosuz Hoparlörler: Hoparlör kablolarını ortadan kaldırır. Böylece hoparlörlerin yerleştirilmesinde daha fazla özgürlük ve esneklik sunar.

    Gerçek Sinema: Gerçek Sinema (Real Cinema) özelliğiyle yüksek çözünürlüklü filmler, orijinalde çekildikleri hız olan saniyede 24 kare hızla oynatılır. Böylece ev sineması sisteminiz gerçek sinemaya bir adım daha yaklaşır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü