Eğitim Sitesi

Podcast Nedir? Podcast Hakkında Kısaca Bilgi

Podcast Terimi Hakkında Bilgiler

Sunuculuk-Televizyonculuk Terimi Olarak Podcast:

Bölümler halinde yayınlanan ve genellikle birçok web sitesi üzerinden yüklenebilen bir dizi sayısal ortam (işitsel ve/veya görsel) dosyası.

 

    Benzer Sunuculuk-Televizyonculuk Terimleri

    Etkileşimli Ortam: Kullanıcının oluşturduğu, metin, grafik, animasyon, video, ses gibi içeriklere gerçek yanıt verebilen, kullanıcı ile ortam arasında iki yönlü iletişime imkan tanıyan sayısal, bilgisayar tabanlı sistemler üzerinde çalışan ürün veya hizmetler.

    Kişisel Koruyucu Donanım (KKD): Çalışanı, yürütülen işten kaynaklanan, sağlık ve güvenliği etkileyen bir veya birden fazla riske karşı koruyan, çalışan tarafından giyilen, takılan veya tutulan, bu amaca uygun olarak tasarımı yapılmış tüm alet, araç, gereç ve cihazlar.

    Arşiv: Yayınlanmış veya yayınlanmamış tüm programlara ait veya program yapımı amacıyla kullanılabilecek, televizyon kanalı tarafından çekimi yapılmış ya da dış kaynaklardan elde edilmiş her türlü görüntüler bütünü.

    Haber Havuzu: Her haber kurumunun çalışanlarına özel olan, çalışanların yazdıkları haberleri diğer çalışanlar ve üstleriyle paylaşmasına olanak veren yazı paylaşım sistemi.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Sunuculuk-Televizyonculuk Terimleri Sözlüğü