Eğitim Sitesi

HSCSD Nedir? HSCSD Hakkında Kısaca Bilgi

HSCSD Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak HSCSD:

High Speed Circuit Switched Data (Yüksek Hızlı Devre Anahtarlı Veri) olarak da bilinen bu yazılım, veri transferini hızlandıran "bundling" (gruplandırma) sürecini etkinleştirir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Megapiksel: Bir megapiksel bir milyon pikseli temsil eder. Dijital bir kameranın görüntü algılama kabiliyetini tanımlamak için kullanılan bir ölçü birimidir. Bir kamera ne kadar çok megapiksele sahip olursa, üretebileceği dijital görüntü de o kadar iyi olur.

    Gerçek Çözünürlük (Native Resolution): Projektörler ve düz panelli ekranlar, çözünürlükleri üzerinde belirli kısıtlamalara sahiptir. Bu yüzden sadece "gerçek" (native) ayarı optimum görüntü kalitesini verecektir. Diğer çözünürlükler de gösterilebilmesine karşın, gerçek çözünürlük daima en iyi görüntü kalitesini sunacaktır.

    Ön Yıkama Programı: Bu program, özelikle kirli çamaşırlar için daha uzun bir yıkama programı sağlar.

    Harici Sürücü: Dijital verileri diskten okuyan (oynatan) ve diske yazan harici optik sürücüler. Bunlar taşınabilen, bir kabloyla PC'nize kolayca bağlanabilen ve PC'nizin içine yerleştirilen dahili sürücülerin aksine güç kaynağı gerektirmeyen ürünlerdir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü