Eğitim Sitesi

EFR (Enhances Rate) Nedir? EFR (Enhances Rate) Hakkında Kısaca Bilgi

EFR (Enhances Rate) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak EFR (Enhances Rate):

Gelişmiş Tam Oran. Hücresel sistemlerde ses kalitesini geliştirmeye yarayan bir teknoloji.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    İnç (”): (İngilizce inch ve çoğulu inches), 2,54 cm uzunluğundaki uzunluk ölçüsü birimidir. Cep telefonu ekranı, dijital fotoğraf makinesi ekranı, bilgisayar ekranı gibi ekranların büyüklüğü genelde bu İngiliz ölçü birimine göre ifade edilir. Televizyonun ekran büyüklüğü için de cm yerine bu ifade daha yaygın olarak kullanılır. Firmaların verdiği inç ile bunların cm olarak karşılığı zaman zaman birbirini tutmamaktadır. Mesela 40” bir televizyon için bir marka 100 cm yazarken başka bir marka 102 cm yazmaktadır. Farklar 1-2 cm’yi geçmez.

    Dondurucunun Alta Monte Edildiği Buzdolabı: İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

    IM: Instant Messaging (Anında Mesajlaşma) olarak da bilinen bu iletişim aracı, kullanıcıların cep telefonunun ekranı üzerinden yazılan mesajlarla süreğen bir sohbet gerçekleştirmelerini sağlar.

    SRS Sound: SRS Sound, iki hoparlörlü herhangi bir stereo sisteminden doğal 3D ses sağlar. SRS Sound, dinleme konumu ne olursa olsun doğal, surround ses benzeri bir ses deneyimi sunar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü