Eğitim Sitesi

Talk Time (Konuşma Süresi) Nedir? Talk Time (Konuşma Süresi) Hakkında Kısaca Bilgi

Talk Time (Konuşma Süresi) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Talk Time (Konuşma Süresi):

Kablosuz bir aracın, batarya gücünü tüketmeden önce, belirli bir iletim işleminde kullanıldığı süre (telefon görüşmeleri, veri gönderme ve alma). Konuşma süresi, saat ve dakika cinsinden ifade edilir ve iletim daha fazla güç gerektirdiği için bekleme süresinden daha kısadır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Wi-Fi: Wireless Local Area Networks (Kablosuz Yerel Alan Ağları) olarak da bilinen bu teknoloji, belirli bir fiziksel alan içinde, kullanıcıların cep telefonlarından veya diğer kablosuz aygıtlardan Internet'e bağlanmalarını ve/veya e-postalarına erişmelerini sağlar.

    CDMA: Code Division Multiple Access (Kod Bölmeli Çoklu Erişim) olarak da bilinen CDMA, ABD ve Asya'da kullanılan, benzersiz bir cep telefonu frekans aralığıdır.

    Görüntü İşleme Yazılımı: Özellikle yüksek çözünürlüklü yayınlarda, kontrast, keskinlik, resim derinliği ve renk üretimi gibi konularda daha iyi sonuç almak için geliştirilmiş bir teknolojidir… Sadece açıp/kapatılabiliyor. Antenden televizyon yayını ya da VCD gibi düşük kalite görüntülerde kullanılması çok büyük anlam ifade eder.

    Dondurucunun Alta Monte Edildiği Buzdolabı: İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü