Eğitim Sitesi

Yoğunlaştırıcılı Kurutma Makinesi Nedir? Yoğunlaştırıcılı Kurutma Makinesi Hakkında Kısaca Bilgi

Yoğunlaştırıcılı Kurutma Makinesi Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Yoğunlaştırıcılı Kurutma Makinesi:

Yoğunlaştırıcılı kurutma makinesi, çalışması için havalandırmayı gerektirmez. Bu sayede elektriğin, boru tesisatının ve su giderinin erişebildiği her yere kurulabilir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    ATM (Asychronus Transfer Mode): Asenkron Transfer Modu. Veri için paket bazlı ve switch'leme teknolojisi. Sabit ağlar geliştirilmiş olan ATM, günümüzde kablosuz veri iletiminde kullanılıyor.

    3D Tarama Filtresi: Bu özellik sayesinde seyir keyfinizi bozan renk karışması, ışık karışması ve tırtıklı kenarlar ortadan kalkmış olur. 3D alanında parlaklık ve renk sinyalleri daha iyi ayrılır. 3D dijital tarama filtresi; renk bilgilerini siyah beyaz bilgilerinden tam olarak ayırır, yatay ve dikey noktaları ve bunun yanı sıra tırtıklı kenarları ortadan kaldırır. Bu sayede mükemmel görüntü kalitesi sağlar.

    HD Ready: Bu özelliği taşıyan televizyonlar yeni gelen yüksek çözünürlükteki (HDTV) yayın teknolojilerini destekleyebileceklerini gösterirler. HD Ready çözünürlük aslında 1280 x 720 pixeldir.

    Tavan Şasili Model: Tavan şasili klimalar, zemin alanı sınırlı olduğunda açık alanlar ve küçük ticari uygulamalar için mükemmel birer çözüm oluştururlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü