Eğitim Sitesi

Tavan Şasili Model Nedir? Tavan Şasili Model Hakkında Kısaca Bilgi

Tavan Şasili Model Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Tavan Şasili Model:

Tavan şasili klimalar, zemin alanı sınırlı olduğunda açık alanlar ve küçük ticari uygulamalar için mükemmel birer çözüm oluştururlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Hue: Özellikle NTSC kodlu yayınlarda renk varyasyonu ayarını yapmanızı sağlar. Türkiye’de satılan birçok modeled bu ayar bulunmamaktadır.

    Yanma Sorunu (Burn-in, İz): LCD TV’lerde izlenilen TV kanalındaki logo veya uzun süre duran sabit görüntüler, kanal değiştirilse dahi ekranda geçici veya ömür boyu kalıcı gölgelenmeler oluşturur. Ne yazık ki üreticiler TV logolarının yanma (burn-in) sorunlarına dahi garanti vermemektedirler.

    Wi-Fi: Wireless Local Area Networks (Kablosuz Yerel Alan Ağları) olarak da bilinen bu teknoloji, belirli bir fiziksel alan içinde, kullanıcıların cep telefonlarından veya diğer kablosuz aygıtlardan Internet'e bağlanmalarını ve/veya e-postalarına erişmelerini sağlar.

    ISDN (Integrated Services Digital Network): Entegre Servisler Dijital Ağı. Sabit bir ağ üzerinde kullanılabilen bir dijital iletişim ağı. Telefon, faks ve İnternet erişimi gibi değişik amaçlarla kullanılabilir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü