Eğitim Sitesi

Truesync Nedir? Truesync Hakkında Kısaca Bilgi

Truesync Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Truesync:

Starfish tarafindan geliştirilen, mobil araçlarla, pc lerde bulunan takvim, adres defteri, ajanda kullanımının senkronize edilmesini sağlayan teknoloji.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    SRS Sound: SRS Sound, iki hoparlörlü herhangi bir stereo sisteminden doğal 3D ses sağlar. SRS Sound, dinleme konumu ne olursa olsun doğal, surround ses benzeri bir ses deneyimi sunar.

    BREW: Binary Runtime Environment for Wireless (Kablosuz için İkili Çalışma Zamanı Ortamı), mobil telefonların işletim sisteminden bağımsız olarak oyunlar gibi küçük programları çalıştırmasını sağlayan bir uygulama geliştirme platformudur.

    Bluetooth: Farklı cihazların kısa mesafeler içinde bir ağ oluşturmasına imkân veren kablosuz radyo teknolojisi. Taşınabilir kablosuz cihazlar arasında kolay veri iletimi sağlayan teknoloji, yaklaşık 10 metrelik bir menzile sahip. Yeni çıkan bazı telefonlarda bu menzil 100 metreye kadar çıkmaktadır.

    Dahili Sürücü: Dahili optik sürücüler dijital verileri diskten okuyabilir (oynatabilir) ve diske yazabilir. Harici sürücülerin aksine, PC kasanızın içine yerleştirilirlerek PC'nize bir kablo aracılığıyla bağlanırlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü