Eğitim Sitesi

Dahili Sürücü Nedir? Dahili Sürücü Hakkında Kısaca Bilgi

Dahili Sürücü Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Dahili Sürücü:

Dahili optik sürücüler dijital verileri diskten okuyabilir (oynatabilir) ve diske yazabilir. Harici sürücülerin aksine, PC kasanızın içine yerleştirilirlerek PC'nize bir kablo aracılığıyla bağlanırlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Uçak Modu: Uçuş Modu olarak da bilinen bu ayar, mobil bir aygıtın kablosuz radyo alıcısı bileşenlerini devre dışı bırakarak bir uçakta diğer bazı özelliklerin güvenle kullanılmasına imkan verir.

    EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution): GSM Evrimi için Gelişmiş Veri Oranları. GSM faz2+ ağlar için yüksek hızlı veri transferinin yolunu açan bir spesifikasyon. EDGE getirdiği kodlama metodu sayesinde veri transfer hızı 14,400'den 48,000 bit/saniye'ye çıkmıştır.

    Ev Sineması Sistemi: Bir DVD oynatıcı, dijital alıcı, 5.1 kombo hoparlör ve AM/FM radyo içeren güçlü bir entegre eğlence sistemiyle oturma odanızı bir ev sinemasına dönüştürün.

    3 Kapılı Buzdolabı: Üstteki iki kapısı ve geniş hacimli dondurucuyla hem buzdolabıyla dondurucunun yan yana hem de dondurucunun altta olduğu buzdolabı modellerinin kullanım kolaylığını ve verimliliğini birleştirir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü