Eğitim Sitesi

Sözleşmeye Bağlanmış İşletme Karakteristikleri Nedir? Sözleşmeye Bağlanmış İşletme Karakteristikleri Hakkında Kısaca Bilgi

Sözleşmeye Bağlanmış İşletme Karakteristikleri Terimi Hakkında Bilgiler

Elektrik Terimi Olarak Sözleşmeye Bağlanmış İşletme Karakteristikleri:

Üretim Grubunun Saha koşullarına bağlı Kapasitesine göre yapılacak değişiklikler göz önünde tutularak belirlenen, Planlama Kodu, İK2 ve Programlama ve Yük Dağıtım Kodu uyarınca kaydedilen ve bu Kodlara göre değiştirilen teknik yetenekleri, esneklikleri ve kısıtları.

 

    Benzer Elektrik Terimleri

    Görevli Şirket: Tüm tesisleriyle yapılmış ve/veya yapılacak tesislerle ilgili hizmet tesislerinin yapımı, bakımı, işletmesi ile görevlendirilen Türkiye Cumhuriyetinde kurulu sermaye şirketi.

    Fider: Bir merkezin barasından bir müşteri ya da müşteriler grubuna enerji iletimine yarayan hat, trafo veya kablonun bağlı bulunduğu teçhizattır.

    Yapı Bağlantı (İrtibat Rakordman) Hattı: Elektrik enerjisini abonenin kullanım yeri içerisine götürmek amacıyla, mevcut dağıtım şebekesinden başlanarak tesis edilip, yapı bağlantı kutusunda son bulan hattır.

    Sözleşme Ölçümleri: Enerji Üreticilerinden elektrik satın alınması ve kullanıcılara ve (Doğrudan Bağlı Müşterilere) elektrik enerjisi satılmasına ilişkin sözleşmeler doğrultusunda gerçek duyulan verileri sağlamak için, ilgili AT'ler ve GT'ler ile yapılan ölçüm.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Elektrik Terimleri Sözlüğü