Eğitim Sitesi

PSTN (Public Switched Telephone Network) Nedir? PSTN (Public Switched Telephone Network) Hakkında Kısaca Bilgi

PSTN (Public Switched Telephone Network) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak PSTN (Public Switched Telephone Network):

Dünyadaki çeşitli telefon ağlarını ve servislerini gösterir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Cell Broadcast (Hücre Yayını): Belirli bir coğrafi alandaki telefonlara ücretsiz mesaj gönderimi sağlayan mobil teknolojidir. Örnek 50. kanaldan Maç Yayınları

    Kırışıklığı Önleme Fonksiyonu: Kırışıklığı Önleme modu, program bittikten hemen sonra çamaşırlar boşaltılmadığında meydana gelen kırışıklıkları engeller.

    WaveDOM Roast (Kızartma) Pişirme Fonksiyonu: Konvansiyonel ızgaralı mikrodalgalar sadece yukarıdan ısıtır. WaveDOM, yiyeceklerin her tarafını kızartmak için bir kızartma rafı ve tabağı kullanır.

    Dual View Tv (Çifte Ekran Özelliği): Polarize 3D teknolojisi ile ekranda yan yana yada üst üste konulmuş biraz farklı açılardan çekilmiş iki görüntünün TV tarafından üst üste konularak pasif gözlüklerle iletilmesine denir. Aynı anda tam ekran olarak iki kanalı birden izlemeyi sağlayan TV teknolojisidir. Bu teknoloji aynı zamanda multiplayer oyunları da daha gerçekçi ve zevkli oynamayı sağlar. (iki oyuncu kendi oyunlarını tam ekran olarak görebilir.) İzleyiciler özel gözlükle kendi kanalını izleyebilir. Telsiz kulaklıkla da yayının sesini alır. Mesela evde eşlerden birisi maç izlerken diğeri aynı anda dizi izleyebilir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü