Eğitim Sitesi

MVPN (Mobile Virtual Private Network) Nedir? MVPN (Mobile Virtual Private Network) Hakkında Kısaca Bilgi

MVPN (Mobile Virtual Private Network) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak MVPN (Mobile Virtual Private Network):

Mevcut GSM operatörünün sağladığı GPRS hizmeti kullanılarak, şirket veya özel ağlara erişilmesi

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Çözünürlük (TV'de): Bir görüntünün barındırdığı ayrıntı miktarına karşılık gelen çözünürlük, dijital görüntülemede piksel cinsinden ifade edilir. Çözünürlük yükseldikçe ayrıntı seviyesi de yükselir.

    Bluetooth® (kulaklıklar, telefonlar, dizüstü bilgisayarlarda): Bluetooth özellikli kulaklıklar, arabada veya herhangi bir yerde elleriniz serbest konuşmanızı sağlar. Bluetooth aynı zamanda kablosuz müzik dinlemenizi, Web'e bağlanmanızı, dosyaları transfer etmenizi ve daha pek çok şeyi yapmanızı sağlar.

    Resim içinde resim (Picture-In-Picture): Bazı televizyonlar ekranda iki yayın kaynağını (TV ve DVD gibi) aynı anda gösterebilmektedir. Bu özelliğe “resim içinde resim” denir. Genel olarak izlenmek istenen ikinci kanal küçük bir dikdörtgen olarak ekranın bir köşesinde görünür. Bazı televizyon modelleri ekranı ikiye bölerek, eşit büyüklükte iki alanda farklı iki kanalın izlenmesine de destek vermektedir.

    VMS (Video Messaging Service): Video Mesaj Servisi. GSM ağlarında SMS'in video iletimine imkan verecek şekilde geliştirilmiş hali.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü