Eğitim Sitesi

Link Popularity Nedir? Link Popularity Hakkında Kısaca Bilgi

Link Popularity Terimi Hakkında Bilgiler

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimi Olarak Link Popularity:

Link popülerliği. Sayfanıza başka sayfalardan verilen bağlantıların yani sizin backlinklerinizin hem nicelik hem de daha çok nitelik bakımından yoğunluğudur. Bağlantı veren sitenin sizinle aynı konuda olması, o sitenin de popüler olması, önceden ceza almamış olması ve linkin nofollow tag'ıyla işaretlenmemiş olması önemlidir.

 

    Benzer SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimleri

    Alt Tag: Tarayıcının, kullanıcı mevcut sayfada görmek istemediği ya da göremediği bir resim için kullanılan alternatif yazıdır(text).

    Bridge Page (Köprü Sayfa): Kesin olarak bir websitenin giriş(başlangıç) noktası olarak tasarlanmış Doorway Page benzeri sayfadır.

    Algoritma: İnternet sitelerinin, arama motoru sonuçlarında nasıl sıralanacağını belirleyen matematiksel bir formüldür. Google, algoritmasını paylaşmaktan yana olmadığından uzman kişilerce deneyimlere dayandırılarak yorumlanır. Bu da SERP (bk.) yükselmesinin ve SEO (bk.) uygulamalarının ancak uzman kişilerce yapılması gerekliliğini doğurur.

    Açılır Menü: Menüden içerik seçilebilen sistem. Kullanıcı menüyü tıkladığında, açılan listede link seçenekleri görüntülenir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) Terimleri Sözlüğü