Eğitim Sitesi

Konveksiyon Isıtma Nedir? Konveksiyon Isıtma Hakkında Kısaca Bilgi

Konveksiyon Isıtma Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Konveksiyon Isıtma:

Konveksiyon fırınlar, sıcak havanın sirkülasyonunu sağlayan dahili fanlarla daha muntazam bir sıcaklık oluşturur. Konveksiyon ısıtma, yiyecekleri daha hızlı ve daha eşit şekilde pişirerek standart fırınlara göre daha iyi sonuçlar verir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Çağrı Bekletme: Kullanıcıya gelen bir çağrı olduğunu bildirir ve mevcut konuşmayı veya uygulamayı kesmeden çağrıyı cevaplama, reddetme veya ihmal etme seçeneğini verir.

    Cathode Ray Tube (CRT): katot ışınlı tüp. Halk dilinde, “Tüplü Tv” olarak bilinir. CRT Tv’ler LCD ve Plazma Tv’ler gibi ince değildir. Kasalarını büyük yapan, tüplerinin büyük olmasıdır. Son dönemde tüpleri, dolayısıyla kasaları daha ince olan (slim) ve ekranları bombeli değil düz olan (flat) tüplü Tv’ler piyasaya sürülmüştü.

    Yıkama Programı: Çoklu yıkama programları, bir yıkama programını yük boyutuna ve yıkanacak kumaş türüne göre mükemmel şekilde ayarlamanızı sağlar.

    Dual Band: Çift Bant. İki farklı frekans boyunda sinyal alıp gönderme yapabilen telefonlara verilen spesifikasyon. Çift bantlı aygıtlar 900MHz ve 1800MHz frekanslarında çalışırlar. Üçüncü jenerasyonda yer alan UMTS'ye ait tek bir frekans olduğundan üçüncü jenerasyonda çift bantlı telefonlara gerek olmayacaktır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü