Eğitim Sitesi

Bakteri Koruması Nedir? Bakteri Koruması Hakkında Kısaca Bilgi

Bakteri Koruması Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Bakteri Koruması:

Bakterilerin üremesini engellediği kanıtlanmış bir anti-bakteriyel kaplamaya sahip ürünler.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Cupboard Dry (Kurutma Dolabı) Programı: Bu program ütü gerektirmeyen iç çamaşırları gibi normal kumaşları kurutur.

    Tepki süresi (ms): Yanıt süresi ve Tepkime süresi olarak bilinen ms ile ölçülen bir özelliktir ve ekrana gelen görüntü ile bir sonraki gelecek olan görüntü arasındaki zaman farkıdır. Bu zaman farkı ne kadar az olursa görüntü o kadar net ve düzgün bir biçimde yansır. Eski tip dediğimiz CRT yani tüplü monitör teknolojisinde bu sıfıra yakın hatta bazı markalarda sıfırdır. Lcd televizyonlarda tepkime süresi için; 8, 6, 5, 3 gibi süreler vardır. Yani saniyenin binde (1000′de ) 8′i, 5 i, 3′ü gibi süreler kastedilir. Bu zaman farkı ne kadar az olursa, görüntü daha rahat bir geçiş sağlar. Özellikle LCD televizyonunuza bir oyun konsolu bağlayacaksanız mümkün oldukça düşük tepkime süresine sahip bir televizyon almalısınız.

    4 Kapılı Buzdolabı: 3 kapılı bir buzdolabının kullanım kolaylığı ve verimliliği üzerine inşa edilen 4 Kapılı Buzdolabı, ikiye ayrılmış dondurucusuyla en iyi düzeni ve kolay erişimi sağlar.

    Telefon Kamerası: Kameralı telefonlar, yerleşik bir kamera kullanarak fotoğraf ve/veya video çekerek bunları depolamanızı sağlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü