Eğitim Sitesi

Akan (Streaming) Nedir? Akan (Streaming) Hakkında Kısaca Bilgi

Akan (Streaming) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Akan (Streaming):

Veriler (ses ve video) bir ağ kaynağından transfer edilmekteyken, bir mobil aygıtın bu verilere erişmesini sağlayan bir veri transferi yöntemi.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    3 Kapılı Buzdolabı: Üstteki iki kapısı ve geniş hacimli dondurucuyla hem buzdolabıyla dondurucunun yan yana hem de dondurucunun altta olduğu buzdolabı modellerinin kullanım kolaylığını ve verimliliğini birleştirir.

    Up-scaling (Videoda): DVD oynatıcılarda bulunan ve standart çözünürlüklü bir DVD'de depolanan bilgileri geliştiren teknoloji. Up-scaling HDMI aracılığıyla HDTV için yüksek çözünürlüklü çıktı sağlar. Bu sayede daha üstün görüntü kalitesi elde edilir.

    Görüntü İşleme Yazılımı: Özellikle yüksek çözünürlüklü yayınlarda, kontrast, keskinlik, resim derinliği ve renk üretimi gibi konularda daha iyi sonuç almak için geliştirilmiş bir teknolojidir… Sadece açıp/kapatılabiliyor. Antenden televizyon yayını ya da VCD gibi düşük kalite görüntülerde kullanılması çok büyük anlam ifade eder.

    4 Kapılı Buzdolabı: 3 kapılı bir buzdolabının kullanım kolaylığı ve verimliliği üzerine inşa edilen 4 Kapılı Buzdolabı, ikiye ayrılmış dondurucusuyla en iyi düzeni ve kolay erişimi sağlar.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü