Eğitim Sitesi

Tavan Şasili Model Nedir? Tavan Şasili Model Hakkında Kısaca Bilgi

Tavan Şasili Model Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Tavan Şasili Model:

Tavan şasili klimalar, zemin alanı sınırlı olduğunda açık alanlar ve küçük ticari uygulamalar için mükemmel birer çözüm oluştururlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Bluetooth: Farklı cihazların kısa mesafeler içinde bir ağ oluşturmasına imkan veren kablosuz radyo teknolojisi. Taşınabilir kablosuz cihazlar arasında kolay veri iletimi sağlayan teknoloji, yaklaşık 10 metrelik bir menzile sahip.

    PTAC Modeli: Duvara monte edilen bu klimalar/ısıtıcılar, çok düşük desibel seviyeleri ve yüksek enerji verimlilikleriyle göze çarpan modellerdir.

    İndüksiyon Isıtma: Elektromanyetik enerji üreterek enerjiden tasarruf eden ve rakipsiz hızda ısıtan ocak üstü teknoloji.

    High Definition (HD): “Yüksek çözünürlükteki görüntü” olarak tanımlanabilir. HD görüntülerin çözünürlüğü (dolayısıyla detayları) SD görüntülerden daha yüksektir. Bunun neticesinde, HD uyumlu olan (yani yüksek çözünürlüklü) televizyonlarda ve monitörlerde izlenen HD görüntüler, SD yayınlara göre daha yüksek detay sunar ve görüntünün derinliği, keskinliği daha fazla, renkleri daha canlı olacaktır. HD görüntüler 1280×720 (720p) çözünürlükte olabileceği gibi, 1920×1080 (1080i/1080p) çözünürlükte de olabilir. Bu fark, alacağımız görüntü kalitesi ve tercih etmemiz gereken televizyon üzerinde etkili olacaktır.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü