Parlaklık (Brightness) Nedir? Parlaklık (Brightness) Hakkında Kısaca Bilgi

Parlaklık (Brightness) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Parlaklık (Brightness):
Görüntüdeki tüm resmin toplamdaki ışık seviyesine parlaklık denir. Parlaklık kontrolü ile bir resmi daha parlak ya da pastel hale getirebilirsiniz. Ancak kontrast ve beyaz seviyesi kontrolü ile beraber değerlendirildiğinde; parlaklık ayarı, en iyi görüntünün siyah seviyesini dengelemek için kullanılır.

 

Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri:

PTAC Modeli: Duvara monte edilen bu klimalar/ısıtıcılar, çok düşük desibel seviyeleri ve yüksek enerji verimlilikleriyle göze çarpan modellerdir.

Bant: Özellikle kablosuz iletişim için atanmış frekans grupları.

Dokunmatik Ekran: Dokunmatik ekran teknolojisi, sadece parmaklarınızın ucuyla dokunarak numaraları ve düğmeleri etkinleştirmenizi sağlar. Ayrıca yine bu teknoloji menül

Elde Yıkama Programı: Elde yıkama, özellikle "sadece elde yıkanan" olarak sınıflandırılan kumaşlar için oluşturulmuş hassas bir yıkama programıdır.

Kompakt Sinema Sistemi: Ofisler veya küçük odalar için yüksek performanslı müzik ve video eğlence sistemini içeren, hepsi bir arada kompakt bir set.

TFT: Thin Film Diode Display (İnce Filmli Diyot Ekran) olarak da bilinen bu ekran teknolojisi, pilinizi hızla tüketmeden renkleri olağanüstü parlaklıkla gö