TFT Nedir? TFT Hakkında Kısaca Bilgi

TFT Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak TFT:
Thin Film Diode Display (İnce Filmli Diyot Ekran) olarak da bilinen bu ekran teknolojisi, pilinizi hızla tüketmeden renkleri olağanüstü parlaklıkla görüntüler.

 

Bilgisayar Terimi Olarak TFT:
Thin Film Transistor, aktif matriks ekran tekniği. Ekran noktalarının yönetimi milyonlarca transistör üzerinden gerçekleşiyor.Web servislerini taramak yerine Elektronik kütüphanenin devasal içeriğine bir gözatmak isteyebilirsiniz.Elektronik kütüphanenin sayfalarını 1000 tam sayfa gazete haberi, magazinler, akademik günlükler, resimler, referans kitapları, sanat ve bunun gibi hergün yenilenen birçok kaynak oluşturuyor.

 

Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri:

Zamandan Tasarruf Fonksiyonu: Zamandan Tasarruf fonksiyonu, su ve enerjiden tasarruf etmek için program süresini kısaltır.

Bar Tipi Telefon: Bu popüler telefonlar, isimlerini İngilizce çubuk çikolata veya şeker anlamına gelen "candy bar" görünümlü şekillerinden alır. Kolay erişimli düğmeler

Tri-Band: Cep telefonunun GSM 900, GSM 1800 ve GSM 1900 gibi üç farklı frekans bandında çalışabilmesi.

Yönü Değiştirilebilir Kapı: Bu kullanışlı özellik, makinelerinizi evinizin en uygun yerine kurmanıza imkan verir.

SOHO (Small Office Home Office): Küçük ofis/ev ofisi. Bilgi teknolojisinde, küçük işyerlerini ve ev ofislerini tanımlayan terim.

Talk Time (Konuşma Süresi): Kablosuz bir aracın, batarya gücünü tüketmeden önce, belirli bir iletim işleminde kullanıldığı süre (telefon görüşmeleri, veri gönderme ve alma). Konu