Eğitim Sitesi

Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi Nedir? Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında Kısaca Bilgi

Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Yüksek Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi:

Yüksek kapasiteli bir çamaşır kurutma makinesi, yapacağınız yükleme sayılarını azaltır. Bunun yanısıra, battaniyeler veya perdeler gibi büyük öğeleri kurutmanıza imkan verir. Ayrıca, daha geniş iç hacime sahip olduğundan sıcak hava içeride daha iyi dolaşır. Bu sayede de kırışıklıklar azalır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    SMS: Short Message Service (Kısa Mesaj Servisi) olarak da bilinen bu iletişim aracı, kullanıcıların telefonu ile kısa metin mesajları yazmasını ve göndermesini sağlar. 160 karakter uzunluğunda mesajlar cep telefonları arasında alınıp, gönderilebilir.

    Zamandan Tasarruf Fonksiyonu: Zamandan Tasarruf fonksiyonu, su ve enerjiden tasarruf etmek için program süresini kısaltır.

    Standard Definition (SD): İngilizce olan “definition” kelimesinin karşılığı olarak “çözünürlük” kelimesi kullanılmaktadır. Dolayısıyla SD görüntü, “standart (normal) çözünürlüğe sahip görüntü” anlamındadır. Normal Tv yayınlarının, dvd, divx ve vcd filmlerin SD görüntüler olduğudur.

    Dondurucunun Alta Monte Edildiği Buzdolabı: İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü