Eğitim Sitesi

WAP Nedir? WAP Hakkında Kısaca Bilgi

WAP Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak WAP:

WAP (Wireless Application Protocol - Kablosuz Uygulama Protokolü) özellikle WAP destekli cep telefonları için oluşturulmuş Web sitelerine erişim sağlar.

 

Ekonomi, Bankacılık Terimi Olarak WAP:

Mobil kullanıcıların, kablosuz mobil cihazlar üzerinden internete erişimlerini sağlayan kablosuz iletişim standardı.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Köprü Aksesuarı: Ocağın üç ısıtma alanını birleştirerek ızgaraların ve büyük tavaların kullanımını kolaylaştıran, bir ocak üstü aksesuarı.

    Akıllı Telefon: "Akıllı Telefon" (Smart Phone) üç şeye karşılık gelir: E-posta, Internet ve klavye gibi gelişmiş özellikler sunan telefonlar, tam bir işletim sistemi yazılımı çalıştıran telefonlar veya aynı anda her ikisini de gerçekleştiren telefonlar.

    Yüksek Sıcaklık/Düşük Sıcaklık Fonksiyonları: Yüksek Sıcaklık/Düşük Sıcaklık Fonksiyonları Bu fonksiyonlar, sıcaklığı artırarak veya düşürerek program süresini kısaltıp uzatır.

    Standby Time (Bekleme Süresi): Kablosuz bir telefonun veya Communicator'ün tamamen dolması, açılması ve arama veya veri iletmeye hazır olması için gereken süre. Bekleme süresi, önceleri yalnızca saat ve dakika cinsinden belirtilirken yeni modellerde günlerle ifade edilebilmektedir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü