Eğitim Sitesi

UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) Nedir? UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) Hakkında Kısaca Bilgi

UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak UMTS (Universal Mobile Telecommunications System):

Evrensel Mobil İletişim Sistemi. Üçüncü kuşakta IMT-2000 ailesinin en çok bilinen ve gelecek vaadeden üyesi. TD-CDMA ve W-CDMA transmisyon metodlarını kullanan UMTS ağlar multimedya uygulamaları ceplere taşıyacak yüksek hızlı veri iletimini sağlayacak.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    LightScribe™: LightScribe'ın kullanışlı ve düşük maliyetli lazer baskı teknolojisi, serigrafi kalitesindeki etiketleri doğrudan disklerinize yazar.

    Durula/Bekle Fonksiyonu: Bu akıllı Durula/Bekle (Rinse/Hold) özelliği, çamaşırlarınızı siz geri dönene kadar sıkma programından önceki haliyle bekletmenizi sağlar. Böylece oluşabilecek kırışıklıklar için endişelenmenize gerek kalmaz.

    VPN (Virtual Private Network): Sanal özel ağ. Herkese açık olan iletişim altyapısını kullanan özel bir veri ağıdır. Tünel protokolü ve çeşitli güvenlik prosedürleri ile izinsiz girişlere karşı korunur.

    Thru-the-Wall (Duvarın İçinden Geçen) Model: Bu çok yönlü ve enerji verimli modeller, duvarda kendine ayrılan bir deliğe sığacak şekilde tasarlanmış olup hem ev uygulamaları hem de küçük ticari uygulamalar için idealdir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü