Eğitim Sitesi

Nemfomanyak Nedir? Nemfomanyak Hakkında Kısaca Bilgi

Nemfomanyak Terimi Hakkında Bilgiler

Sağlık-Tıp Terimi Olarak Nemfomanyak:

Aşırı cinsel arzulu kadın.

 

    Benzer Sağlık-Tıp Terimleri

    Eklem: Vücut kemiklerinin birleştiği bağlantı bölgesi.

    Vektör: 1. Bazı hastalıkların etkeni olan mikroorganizmaları insana taşıyan ve bulaştıran canlı. 2. Halk sağlığı riski oluşturan bir enfeksiyöz etkenini doğal olarak taşıyan böcek ya da diğer bir hayvan anlamındadır. 3. Parazitozlu bir omurgalıdan başka bir omurgalıya paraziti taşıyan artropod veya diğer omurgasıza verilen addır. 4. Sinek, bit, kene, fare gibi bazı hayvanlar taşıyıcıdır; bunlara vektör denir.

    Refleksoloji: Refleksoloji ayaklarda bedenin tüm bölgelerine, organlarına ve sistemlerine karşılık gelen refleks noktaları olduğu ve bu noktaların beden anatomisinin aynası olduğu prensibine dayanan bir sanattır. Özel el ve parmak teknikleriyle refleks noktalarına uygulanan baskı, stresin azalmasını sağlayarak bedende fizyolojik değişikliklere yol açarak vücut fonksiyonlarının normale dönmesi ile insana rahatlama hissi veren bir yöntemdir.

    Homeopathy: Doğal bir iyileşme yöntemidir. Doğal güçleri kullanarak hastalıkların tedavi edilmesi amaçlanır. Homeopathy doğal ve güvenilir bir sistemdir. Ağrıyı, sertliği ve inflamasyonu azaltır. Homeopathy yaklaşık 200 yıldır uygulanan dünyaca tanınmış bir tıp sistemdir.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Sağlık-Tıp Terimleri Sözlüğü