Eğitim Sitesi

Kişisel Proje Takvimi Nedir? Kişisel Proje Takvimi Hakkında Kısaca Bilgi

Kişisel Proje Takvimi Terimi Hakkında Bilgiler

Eğitim-Öğretim Terimi Olarak Kişisel Proje Takvimi:

Yılın başında proje sorumlu öğretmenleri tarafından hazırlanan, proje ara değerlendirme, değerlendirme, sunum, sergi tarihlerinin yer aldığı takvimdir. Lise ve ortaokul birimleri tarafından ortak hazırlanır. Öğrencilere yılın başında dağıtılır.

 

    Benzer Eğitim-Öğretim Terimleri

    Deneme: Eğitim ve öğretimle ilgili bir kuramın, bir görüşün, bir yöntemin uygulama olanağını araştırmak, bir öğrenci ya da öğretmen topluluğuyla ilişkili sorunların çözümü için önerilen çözüm yollarının geçerliğini anlamak amacıyla bilimsel ölçüler içinde ortam hazırlama ve tasarlanan şeyi deneme eylemi.

    Bölge İlkokulu: İlkokulu olmayan birbirine yakın birkaç köy ya da evleri ve mahalleleri geniş bir alana yayılan bir köy için açılan gündüzlü, yatılı, pansiyonlu ilkokul.

    Ağaç İşleri: Genellikle ilk ve ortaokul öğrencilerine resim-iş dersi çerçevesinde ağacın kesilmesi, delinmesi ve biçimlendirilmesi ile ilgili becerileri kazandırma amacını güden çalışma alanı.

    Biçimbilgisi: 1. Yapıyı, temeli, görevi söz konusu yapmadan biçim üzerinde duran ve biçimle ilgili sorunları inceleyen bilim dalı. 2. Biyolojinin, canlı varlıkların biçim ve yapıları ile uğraşan kolu.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Eğitim-Öğretim Terimleri Sözlüğü