Eğitim Sitesi

Katlı Otopark Nedir? Katlı Otopark Hakkında Kısaca Bilgi

Katlı Otopark Terimi Hakkında Bilgiler

Turizm ve Otelcilik Terimi Olarak Katlı Otopark:

Otomobillerin park etmesi için özel olarak yapılmış çok katlı yapı.

 

    Benzer Turizm ve Otelcilik Terimleri

    Alien (Yabancı): Başka bir ülkeden gelen kişi.

    Öncelikli Turistik Bölge: Pilot bölge,:turistik prioriteli bölge, organize turizm gelişme alanı da denilen öncelikli tuirstik bölge diğer bölgelere oranla gerek kaynaklari ulaştırma, gerekse geleceğe dönük olarak en çok umut veren bir bölge olup çok sayıda turist çekme ve turistlerin gereksisnmlerini karşılayabilecek biçimde yatırımların yapılmasına olanak sağlayan bölgedir.

    No Show: 1- Rezervasyon kesinleşmesine rağmen konaklama tesisine (hiç bilgi verilmeden veya geç bilgi verilerek) gidilmediği veya ulaşım yolu biletinin (hiç bilgi vermeden veya geç bilgi verilerek) kullanılmaması durumunda bedelinin kısmen veya tamamen konaklama veya ulaşım şirketi tarafından talep edilmesi. 2- Müşterinin yer ayırttığı halde otele gelmemesi durumunda oda fiyatının tazmin edilmesi; Kullanılmamış ve iptal edilmemiş rezervasyon. 3- Gelmedi. Müşterinin önceden yaptığı rezervasyona haber vermeksizin uymaması.

    Endüstri: Hammaddeleri işlemek, enerji kaynaklarını ortaya çıkarmak için kullanılan yöntemlerin ve araçların bütünü, sanayi.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Turizm ve Otelcilik Terimleri Sözlüğü