Eğitim Sitesi

Elde Yıkama Programı Nedir? Elde Yıkama Programı Hakkında Kısaca Bilgi

Elde Yıkama Programı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Elde Yıkama Programı:

Elde yıkama, özellikle "sadece elde yıkanan" olarak sınıflandırılan kumaşlar için oluşturulmuş hassas bir yıkama programıdır.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Roaming: Dolaşım. Yabancı bir ağ içinde yapılan aramaları tanımlayan terim. Mobil telefon operatörlerinin kullanıcılarına, anlaşmalı oldukları diğer operatörlerin kapsama alanlarında hizmet vermesi. Dolaşımın sadece ülkeler arasında olması gerekmez, yakın gelecekte aynı ülkede GSM ve UMTS ağları içinde de dolaşım uygulaması yapılabilir.

    Java: 1. Sun Microsystems tarafından geliştirilmiş bir programlama dilidir. Java, kullanıcılara çevrimdışı kullanılmak üzere bağımsız uygulamaları indirme becerisini kazandıran lider bir mobil platformdur. 2. Platformdan bağımsız programlama dili. Mobil Telefonlar için geliştirilen versiyonu da bulunmaktadır(j2ME). Bu sayede başta oyunlar olmak üzere, java ile geliştirilmiş birçok uygulama uyumlu telefonlara indirilebilmektedir.

    HAC: Bir cep telefonunun işitme cihazı uyumlu (Hearing Aid Compatible) olduğunu gösterir.

    AM/FM Radyo: En sevdiğiniz AM veya FM radyo istasyonlarını ayarlayıp; müziğin, sohbetlerin, haberlerin, sporun ve daha fazlasının keyfini çıkarın.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü