Eğitim Sitesi

Banko Derinliğinde Nedir? Banko Derinliğinde Hakkında Kısaca Bilgi

Banko Derinliğinde Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Banko Derinliğinde:

"Dolap derinliğinde" olarak isimlendirilen banko derinliğinde modeller, standart mutfak dolaplarından taşmayacak şekilde tasarlanmış, ankastre kuruluma gerek olmaksızın entegre bir görünüm sağlayan modellerdir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Kapanma Zamanlayıcı (Sleeptimer): Televizyonun istenilen sürede kapanmasını sağlar. Bu süre genel olarak 15 dakika ile 180 dakika arasında seçilebilir.

    IMT-2000: Üçüncü jenerasyon için iletim metotlarının dahil olduğu standartlar bütünü. (International Mobile Telephone Standart 2000)

    Zamandan Tasarruf Fonksiyonu: Zamandan Tasarruf fonksiyonu, su ve enerjiden tasarruf etmek için program süresini kısaltır.

    Tepki süresi (ms): Yanıt süresi ve Tepkime süresi olarak bilinen ms ile ölçülen bir özelliktir ve ekrana gelen görüntü ile bir sonraki gelecek olan görüntü arasındaki zaman farkıdır. Bu zaman farkı ne kadar az olursa görüntü o kadar net ve düzgün bir biçimde yansır. Eski tip dediğimiz CRT yani tüplü monitör teknolojisinde bu sıfıra yakın hatta bazı markalarda sıfırdır. Lcd televizyonlarda tepkime süresi için; 8, 6, 5, 3 gibi süreler vardır. Yani saniyenin binde (1000′de ) 8′i, 5 i, 3′ü gibi süreler kastedilir. Bu zaman farkı ne kadar az olursa, görüntü daha rahat bir geçiş sağlar. Özellikle LCD televizyonunuza bir oyun konsolu bağlayacaksanız mümkün oldukça düşük tepkime süresine sahip bir televizyon almalısınız.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü