Eğitim Sitesi

Bluetooth® (kulaklıklar, telefonlar, dizüstü bilgisayarlarda) Nedir? Bluetooth® (kulaklıklar, telefonlar, dizüstü bilgisayarlarda) Hakkında Kısaca Bilgi

Bluetooth® (kulaklıklar, telefonlar, dizüstü bilgisayarlarda) Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Bluetooth® (kulaklıklar, telefonlar, dizüstü bilgisayarlarda):

Bluetooth özellikli kulaklıklar, arabada veya herhangi bir yerde elleriniz serbest konuşmanızı sağlar. Bluetooth aynı zamanda kablosuz müzik dinlemenizi, Web'e bağlanmanızı, dosyaları transfer etmenizi ve daha pek çok şeyi yapmanızı sağlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    Akıllı Telefon: "Akıllı Telefon" (Smart Phone) üç şeye karşılık gelir: E-posta, Internet ve klavye gibi gelişmiş özellikler sunan telefonlar, tam bir işletim sistemi yazılımı çalıştıran telefonlar veya aynı anda her ikisini de gerçekleştiren telefonlar.

    VoIP (Voice over IP): IP üzerinden Ses. IP ağları üzeriden ses iletimini tanımlayan terim. VoIP ses ve verinin aynı ağ altyapısı üzerinden iletimine imkan verir.

    Zamandan Tasarruf Fonksiyonu: Zamandan Tasarruf fonksiyonu, su ve enerjiden tasarruf etmek için program süresini kısaltır.

    Çoklu Disk Değiştirici: Sürekli eğlence için bir seferde birden fazla disk yerleştirmenize imkan veren bir DVD veya CD oynatıcı.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü