Eğitim Sitesi

Bas Konuş Nedir? Bas Konuş Hakkında Kısaca Bilgi

Bas Konuş Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak Bas Konuş:

Cep telefonlarında bulunan ve kullanıcılara bire bir veya bire çok kişiyle tıpkı bir telsiz gibi iletişim kurma kabiliyeti sağlayan bir sistemdir.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    SIM (Subscriber Identity Module): Abone Kimlik Modülü. Cep telefonlarında kimlik belirleme çipini taşıyan kart. Abonenin telefon numarası, ağda kimlik belirleme için şifreli bir algoritma, PIN ve abonenin telefon defterini içerir. Üçüncü jenerasyon UMTS ağlarda yerini USIM adlı yeni bir teknolojiye bırakacak.

    Çağrı Bekletme: Kullanıcıya gelen bir çağrı olduğunu bildirir ve mevcut konuşmayı veya uygulamayı kesmeden çağrıyı cevaplama, reddetme veya ihmal etme seçeneğini verir.

    SRS Sound: SRS Sound, iki hoparlörlü herhangi bir stereo sisteminden doğal 3D ses sağlar. SRS Sound, dinleme konumu ne olursa olsun doğal, surround ses benzeri bir ses deneyimi sunar.

    BTU'lar: Bir BTU (British Thermal Unit - İngiliz Isı Ölçme Birimi), klimalara ve ısıtıcılara güç sağlamak için kullanılan enerjinin bir ölçü birimidir. BTU ne kadar fazla olursa klima/ısıtıcı bir odayı o kadar hızlı soğutur veya ısıtır

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü