Eğitim Sitesi

4 Kapılı Buzdolabı Nedir? 4 Kapılı Buzdolabı Hakkında Kısaca Bilgi

4 Kapılı Buzdolabı Terimi Hakkında Bilgiler

Teknolojik Ürünler Terimi Olarak 4 Kapılı Buzdolabı:

3 kapılı bir buzdolabının kullanım kolaylığı ve verimliliği üzerine inşa edilen 4 Kapılı Buzdolabı, ikiye ayrılmış dondurucusuyla en iyi düzeni ve kolay erişimi sağlar.

 

    Benzer Teknolojik Ürünler Terimleri

    BREW: Binary Runtime Environment for Wireless (Kablosuz için İkili Çalışma Zamanı Ortamı), mobil telefonların işletim sisteminden bağımsız olarak oyunlar gibi küçük programları çalıştırmasını sağlayan bir uygulama geliştirme platformudur.

    CTI (Computer telephony integration): Bilgisayar ve telefon ağlarının bir arada çalışmalarını sağlayan yazılım. Çağrıya özel verileri sağlamak için daha çok çağrı merkezlerinde kullanılır.

    PCS: PC Sync veya PC Suite, kullanıcıların telefonlarında depolanan verileri (kaydedilen numaralar, takvimler ve mesajlar gibi) uyumlu bir PC ile senkronize etmelerini sağlayan yazılımdır.

    Dondurucunun Alta Monte Edildiği Buzdolabı: İki kapılı bir konfigürasyonda, en çok kullanılan yiyeceklere kolay erişim için buzdolabı bölümü göz seviyesine yerleştirilmiştir. Dondurucu bölümü, kişinin tercihine göre iki tipte (açılır kapak veya çekmeceli) bulunur.

    Diğer terim sözlüklerini de inceleyebilirsiniz.

    Online Teknolojik Ürünler Terimleri Sözlüğü